Dark Mode
  • субота, 20 Квітня 2024

Напої які підбадьорять не гірше кави

Напої які підбадьорять не гірше кави

Тільки вранці перед нами відкриваються нові можливості, а нам ще належить проявити себе. Зробити ранок добрим дуже просто: достатньо знати, які напої допоможуть прокинутися, і мати в своєму розпорядженні кілька бадьорих рецептів.

 

Про те, які смачні і корисні напої допоможуть зарядитися позитивною енергією і налаштуватися на робочий лад, пишуть «Подробности».

 

Вода

 

Щоб почати ранок правильно, дотримуючись базовим принципам здорового способу життя, необов'язково винаходити велосипед: проста вода краще за всі інші напої допоможе вам прокинутися, хоча ви, можливо, цього навіть і не помітите.

 

Справа в тому, що пара склянок води відразу після пробудження запускають в нашому організмі масу процесів, які безпосередньо впливають на наше самопочуття протягом дня. Заповнення водного балансу, запуск обмінних процесів, поліпшення стану шкіри і прискорення процесу оновлення клітин - ось лише неповний список того, що для нас значить чиста питна вода.

 

 Гарячий шоколад

 

Кращий напій для морозних днів - гарячий шоколад. У якісному шоколаді міститься танін - речовина-регулятор травної системи, що сприяє виведенню шлаків з організму.

 

Гарячий шоколад допомагає сконцентруватися, покращує діяльність мозку, підвищує працездатність і стресостійкість. Ну а про те, що шоколад - відмінний антидепресант, ви і самі давно знаєте.

 

Пити чай на сніданок, щоб прокинутися - не такий вже банальний варіант, як може здатися. Справа в тому, що який б чай ви не обрали, це буде природний енергетик.

 

Чай з імбиром

 

Чай з імбиром - нереально корисний напій, який є не просто природним енергетиком для вашого організму, але і джерелом вічної молодості та краси. Один тільки запах такого чаю змусить прокинутися навіть бурого ведмедя в найхолоднішу зиму. А його властивості не зупиняються тільки на альтернативній заміні кофеїну.

 

По-перше, чай з імбиром - це перший і останній напій для всіх, хто намагається схуднути, адже імбир допомагає прискорити метаболізм і швидко розщеплює жири. Також імбир допомагає нашому імунітету встояти перед сезонними захворюваннями. А крім вище перерахованих здібностей, імбир ще дуже корисний для людей, які займаються розумовою працею, тому що він допомагає концентрувати увагу.

 

Гранатовий сік

 

Гранатовий сік за вмістом калію в багато разів виграє не тільки в каві, а й в інших соків. Він здатний тонізувати організм з користю для здоров'я, тому що на відміну від терпкої кави, не прискорює серцебиття. Також гранатовий сік дуже корисно пити навіть вагітним жінкам і маленьким дітям.

 

Зелені смузі

 

Дуже добре справляються з роллю напою бадьорості будь-які зелені смузі. Ви можете їх робити з петрушки, огірка, селери, ківі, броколі, шпинату, яблук, одним словом, з будь-яких зелених фруктів і овочів.

 

Такий корисний напій рятує всіх моделей від постійного відчуття голоду завдяки своєму насиченому складу. До речі, готуючи його, ви можете за смаком додавати туди мед, какао і навіть банан.

 

Горіхові смузі

 

Горіхові смузі не тільки корисні, але і шалено смачні. Готувати їх теж досить просто за допомогою блендера. Ви можете обрати будь-які горіхи, додати туди мед, какао і навіть молоко.

 

Таке джерело здоров'я значно покращує роботу головного мозку і знімає втому. Крім того, напій дуже сподобається дітям.

 

Фреш з грейпфрута з м'ятою

 

Такий напій багатий цілим рядом корисних речовин і вітамінів, при цьому містить мінімум калорій. Грейпфрут сприяє зміцненню імунітету і прекрасно справляється з апатією і пригніченим настроєм. Щоб приготувати фреш, в стакан потрібно налити теплу воду і розмішати з коричневим цукром. Після цього видавити сік одного грейпфрута і кількох  часточок лимона. Приготований фреш змішуємо з сиропом і додаємо пелюстки свіжої м'яти.

 

 

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From