Dark Mode
  • субота, 20 Квітня 2024
Куди відправити лист Діду Морозу

Куди відправити лист Діду Морозу

4 грудня - Міжнародний день написання листів і замовлення подарунків Дідові Морозу. Він присвячений дорослим і дітям у всьому світі, які вірять в цього зимового чарівника і з нетерпінням чекають настання Нового року. До Нового року 2021 залишилося зовсім небагато часу, так що вже час зайнятися важливими справами і підготовкою до свята, наприклад, написати листа Діду Морозу. Ми зібрали шість корисних порад, які допоможуть дітям і дорослим правильно скласти важливий «документ» для Діда Мороза, щоб він точно нічого не забув.

 

1. Привітання

Ввічливість цінується завжди і всюди, і цей випадок - не виняток. Слова «шановний Дід Мороз» або «дорогий Дідусь Мороз» однозначно розташують до себе. Адже не можна просто взяти і відразу почати вимагати подарунки.

 

2. Ввічливість завжди і в усьому

Ввічливість важлива не тільки в зверненні до Діда Мороза, а й в подальшому тексті вашого листа. Не зайвим буде запитати, як справи у Дідуся Мороза, як він себе почуває, чи не втомився він ще. Крім того, не забувайте привітати Діда Мороза з наступаючим святом.

 

3. Представтеся

Пам'ятайте, що Дід Мороз один, а тих, кому він приносить подарунки, дуже багато. Тому не зайвим буде представитися і написати кілька рядків про себе. Після чого вже можна буде перейти до прохань про подарунки.

 

4. Не будьте жаднюгою

У кожної людини є кілька бажань, які він хоче втілити в життя. Але це зовсім не означає, що над листом Дідові Морозу необхідно сидіти добу і писати йому всі свої 50 бажань. Краще сконцентруватися на чомусь одному, але найбільш важливому для вас.

 

5. Обіцянки Дідові Морозу

Важливо розуміти, що нічого не відбувається просто так і подарунки не дарують просто тому що настало свято. Важливо навчитися обіцяти і робити щось натомість. Наприклад, не вередувати цілий рік, добре вчитися, допомагати мамі прибирати в будинку і подібне.

 

6. Красиве завершення

Списком подарунків закінчувати лист не можна. Необхідно обов'язково подякувати Діду Морозу за увагу і ввічливо попрощатися.

 

Куди відправити лист Діду Морозу

Написати листа Дідові Морозу, Санта-Клаусу або Святому Миколаю - це половина справи. Тепер потрібно його відправити. Ми зібрали адреси справжнісіньких новорічних чарівників, яким можна адресувати свій лист і навіть отримати на нього відповідь.

 

Резиденція Санта-Клауса в Лапландії. У далекій північній країні живе справжній Санта-Клаус, який щорічно отримує листи на всіх мовах світу від дітей і дорослих. Написати йому можна за адресою: Santa Claus, Arctic Circle, 96930, Rovaniemi, Finland. Або ж відвідати його офіційний сайт.

 

В Україні у святого Миколая є кілька резиденцій. Одна з них розташована на території Національного природного парку «Гуцульщина». Діти і дорослі можуть написати лист святому Миколаю онлайн або на електронну пошту st.nicholas.estate@gmail.com і навіть отримати відповідь.

 

Ті батьки, які не хочуть покладатися на волю випадку, можуть придбати у відділеннях Укрпошти готовий лист від Святого Миколая чи Діда Мороза і на Новий рік покласти його під ялинку. На сайті можна знайти шаблони листів від Діда Мороза і навіть самостійно згенерувати лист, роздрукувати і вручити дитині.

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From