Dark Mode
  • субота, 27 Квітня 2024

Ситуація на Дніпропетровщині контрольована

Ситуація на Дніпропетровщині контрольована

Міський голова Апостолівської тергромади Андрій Оса повідомив у Телеграм -каналі, що на ранок 14 березня ситуація залишається контрольованою. Наблизитися до кордону Дніпропетровщини Збройні Сили України та Територіальна оборона ворогу можливості не дають. Всі намагання просунутися з боку Херсонщини одразу отримують гідну відсіч!

 

Військовий штаб громади та Оперативний штаб міської ради працюють у посиленому режимі. Вчора ворог  намагався прорватися до Дніпропетровщини з Ольгиного в бік Малої Шестірні, але був відбитий - втратив 3 БМП, 2 одиниці відійшли. Наші військові бачать всі переміщення противника та його намагання перегрупувати сили і дають відповідну реакцію!

 

"Очолюваний мною Військовий штаб громади має повну взаємодію із Військовою адміністрацією Кривого Рогу. Наші дії злагоджені та скоординовані! Сьогодні, у День Українського Добровольця, дякуємо нашим захисникам, які стали на захист Батьківщини за покликом серця! Віримо в вас! Віримо в Збройні Сили України! Віримо в Україну!" - зазначив Андрій Оса.


 

 

коментар / Reply From