Dark Mode
  • п’ятниця, 29 Березня 2024

День Казанської ікони Божої Матері 2021: молитви та привітання зі святом

День Казанської ікони Божої Матері 2021: молитви та привітання зі святом

Святкування ікони Божої Матері відбудеться 4 листопада.

 

Ікона Казанської Божої Матері займає почесне місце в більшості православних церков. Оскільки Казанську Божу Матір вважають покровителькою жінок, сім'ї та дітей, нею благословляють молодят на щасливе сімейне життя і дарують ікону під час вінчання, хрещення дітей.

 

У чому допомагає Казанська Божа Матір

Перед іконою Казанської Божої Матері найчастіше моляться про кохання, про успішне заміжжя і сімейне щастя. Вважається, що Казанська Божа Матір як покровителька сім'ї вбереже від проблем.

 

Нерідко моляться перед нею і про зцілення від усяких хвороб (особливо, якщо є проблеми з очима, зором) і про наділення мудрістю перед прийняттям важливого рішення.

 

У чому допомагає Казанська Божа Матір / tanki-pro.ru

Крім того, Казанську ікону називають Дороговказницею. Православні вірять, що вона допомагає прийняти правильне рішення, наставляє до благої мети, а також оберігає від помилок.

 

Молитва Казанської ікони Божої Матері

О, Пресвята Госпоже, Владичице Богородице! Зі страхом, вірою і любов'ю перед чесною і чудотворною іконою молимо Тебе: не відверни лиця Твого від тих, хто вдається до Тебе. Визволи всіх, хто молиться тобі, від падінь гріховних, від наклепу злих людей, від усяких спокус, скорбот, хвороб, бід і раптової смерті. Даруй нам дух руйнування, смирення серця, чистоту думок, виправлення гріховного життя і залишення гріхів, так всі оспівують велич і милість Твою.

 

Молитва Казанської Божої Матері / trebaonline.ru

Сподобимося і Небесного Царства, і тамо з усіма святими прославимо чесне ім'я Отця і Сина і Святого Духа на віки віків. Амінь.

 

З днем ікони Божої Матері - вітання у віршах і листівках

 День иконы Казанской Божьей Матери,

Праздник радости и силы духа,

Он несет нам много, много радости,

И на небе засияет радуга.

Будьте счастливы, любите и живите,

Без препятствий отправляйтесь в путь,

Грех к своей душе не подпустите,

Наполняясь полным спектром чувств.

***

В великий праздник на коленях мы к иконе приходим,

И просим исцелить, здоровья и терпенья дать,

Дай милости, заступница Благая,

Чтоб в жизни от всего б смог я устоять.

В этот праздник прими поздравленья,

Радости, здоровья, удачи, исцеленья,

Пусть Господь хранит тебя всегда,

В радости живи, будь источником добра.

***

Привітання з Днем Казанської ікони Божої Матері у віршах / youtube.com

***

З днем Казанської ікони Божої Матері. Миру! Світла і здоров'я Вам. Нехай заступниця оберігає родину і зберігає будинок від негараздів.

***

Перед іконою Казанської Божої Матері ми просимо зцілення, звертаємося до неї, коли нам важко. Вітаю зі світлим і великим святом і бажаю, щоб в серці віри в Бога не бракувало, а Ангел-охоронець не покидав ні на мить.

***

Сьогодні сяє ікона Казанської, а храм потопає у квітах. Хай сонячне світло золотить ранок ранній, і солодкий світ розквітає в серцях.

***

Радуйся світлого Світла зірниця, радуйся Радість всіх жінок простих, радуйся Щирість серця щаслива, радуйся славна Віра святих!

***

Привітання з Днем ікони Божої Матері у прозі та картинках / tanki-pro.ru

Богородиця, воскреси серце для любові, даруй радість і щастя, дітей та мир в родині. Нехай близькі та рідні будуть здоровими!

***

Шлях Божа Матір оберігає від негараздів, дарує любов, обіцяє надію і щастя! Нехай здоров'я і віра будуть міцними, а будинок - захищеним від напастей і неприємних людей.

***

Зі святом! Казанська – символ миру і добра. Нехай вона подарує радість, щастя і свободу, а також довгоочікуваний мир Україні!

***

У День Казанської ікони Божої Матері бажаю, щоб Владичиця Богородиця подарувала благо і спокій, вірне щастя і здоров'я, світлий розум і любов, велику удачу і м'яке серце, щирість душі та добру радість.

 

 

 

 

коментар / Reply From