Dark Mode
  • п’ятниця, 29 Березня 2024

Біля Підгороднього на Донецькому шосе на смерть збили жінку: водій втік з місця ДТП

Біля Підгороднього на Донецькому шосе на смерть збили жінку: водій втік з місця ДТП

У суботу, 16 січня, навпроти заправки WOG на Донецькому шосе збили жінку. Смерть наступила миттєво. Водій автомобіля з місця пригоди зник.

 

Аварія сталася приблизно о 17:00. Переходила жінка дорогу або йшла вздовж проїжджої частини - невідомо. Отримані травми виявилися несумісними з життям. Вона померла на місці події, - повідомляє Pidgorodne.Info з посиланням на «Днепр Оперативный».  Загибла - жінка у віці близько 30 років. Водій автомобіля зник. Очевидці кажуть про темну іномарку, яка після події поїхала в бік Підгороднього. Номерні знаки машини невідомі, проте у машини праворуч може бути розбитий бампер. Інформацію передали всім нарядам поліції - машину шукають.

 

Через аварію зайнята крайня права смуга в напрямку до Підгороднього. На місці працюють співробітники поліції, слідчий по ДТП і судмедексперт.

 

Поліція просить свідків і очевидців смертельної аварії, а також жителів Підгороднього та Павлограда , які бачили авто з характерними ушкодженнями, повідомити інформацію за номером телефону 102.

 

 

 

 

 

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From