Dark Mode
  • вівторок, 19 Березня 2024

У Підгородненській громаді відбулося відкриття Поліцейської станції

У Підгородненській громаді відбулося відкриття Поліцейської станції

Тепер мешканцям громади не потрібно долати значну відстань, аби доїхати до відділу поліції.

 

Сьогодні, 26 січня 2021 року, в Підгородненській громаді відбулося урочисте відкриття Поліцейської станції Дніпровського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

 

Для поліції було виділено частину приміщення біля Підгородненської міської ради та відділення «Приватбанка», де було здійснено ремонт. Даний пункт вже сьогодні розпочав свою роботу. Таку ж дільницю відкрили й у селі Спаське. На станції працюватимуть чотири дільничні офіцери поліції.

 

Даний проєкт Підгородненська міська рада створила ще у 2020 році. В цілому, міська рада витратила 1 500 000 млн гривень на ремонт приміщення для поліцейських у м. Підгородне, а також на придбання двох службових автомобілів. Про це Pidgorodne.Info дізналося від заступника міського голови Підгородненської ОТГ Миколи Григоровича Грибачова.

 

На відкритті були присутні представники керівництва Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області та дільничні офіцери поліції, які віднині працюватимуть в нашій громаді.

 

Оскільки поліцейські офіцери стали частиною громади, це дає їм змогу орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From