Dark Mode
  • п’ятниця, 29 Березня 2024

Рейтинг навчальних закладів Підгородненської громади за результатами ЗНО – 2021

Рейтинг навчальних закладів Підгородненської громади за результатами ЗНО – 2021

На території Підгородненської громади цьогорічне ЗНО складали учні 5 навчальних закладів. Ними стали:  КЗ Підгородненський НВК №1, КЗ Підгородненська ЗОШ №2, КЗ Підгородненський НВК №3, КЗ Підгородненський НВК №4 та Спаська ЗОШ. Ми вирішили скласти рейтинг закладів за результатами зовнішнього незалежного оцінювання -2021, використовуючи  матеріал сайту Освіта.ua.

 

Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів, та  з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожного навчального закладу.

 

На жаль, до рейтингу шкіл Дніпропетровської області 2021 року потрапили не всі заклади нашої громади. У таблиці немає  КЗ «Підгородненський НВК №4».

 

За рейтингом  на 4-ому місці за результатами ЗНО-2021 КЗ "Підгородненський НВК №1". А у рейтингу шкіл Дніпропетровської області заклад посів 301-е місце.

 

На 3-е місце потрапила  Спаська ЗОШ І-ІІІ ст. У рейтингу області заклад знаходиться на 214-ому місці.

 

На 2-ому місці знаходиться Підгородненський навчально-виховний заклад №3. Серед шкіл області він зайняв 179-е місце.

 

На 1-ому місці опинилася КЗ "Підгородненська ЗОШ №2 І-ІІІ ст." Дніпровської райради Дніпропетровської обл.", учні якої склали ЗНО-2021 найкраще серед інших навчальних закладів нашої ОТГ. У рейтингу Дніпропетровської області школа знаходиться на 95-ому місці.

 

 

 

 

 

коментар / Reply From