Dark Mode
  • вівторок, 19 Березня 2024

Пробка у Підгородному та один із найскладніших днів за війну: Лукашук розповів про ворожі обстріли Дніпропетровщини

Пробка у Підгородному та один із найскладніших днів за війну: Лукашук розповів про ворожі обстріли Дніпропетровщини

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук розповів про те, як в області пройшов 38-й день боротьби з агресією російської федерації.

 

"Після обіду та надвечір окупанти обстріляли Павлоградський район. Ракети потрапили у залізничні колії, вантажні вагони, контактні мережі. Одна жінка отримала поранення. Через вибухи в житлових будинках вибило скло. Наразі комунальні служби працюють над ліквідацією наслідків обстрілу, повинні впоратися протягом кількох днів, вдячний голові Павлограда Анатолію Вершині за оперативне реагування.

 

Окрім цього – трагедія у Криворізькому районі. Батько та син загинули внаслідок вибуху боєприпасу, який вони виявили та принесли додому. Тому закликаю громадян запам'ятати раз і назавжди: не можна брати до рук підозрілі предмети,  їх кудись переносити! Ця легковажність може коштувати вам життя. Знайшли боєприпаси чи схожі на них речі – дзвоніть у поліцію та ДСНС!

 

Також сьогодні отримав кілька звернень щодо пробки на Павлоградській трасі біля міста Підгородне. Там була затримка перед одним із блокпостів. Це пов'язано з тим, що до Дніпра приїжджають люди з регіонів, де ведуться активні бойові дії. На сьогоднішній день в області перебуває близько 33 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Тому прошу з розумінням ставитися до великої кількості автомобілів на дорогах та можливих пробок. Зараз проїзд Павлоградською трасою вільний.

 

До роботи повертаються великі промислові підприємства області. Усі розуміють важливість підтримки економіки за умов війни."

 

 

 

 

 

 

 

 

коментар / Reply From