Dark Mode
  • четвер, 18 Квітня 2024
Верхній одяг для дівчаток: що потрібно знати

Верхній одяг для дівчаток: що потрібно знати

Будь-яка верхній одяг служить для захисту від холоду, вітру, вологи. Для дівчаток важливо, щоб він була ще привабливішим і комфортним. Батьки, вибираючи куртки або парки, звертають увагу на якість пошиття, тканину виготовлення, наявність або відсутність прокладки. Оцінюють одяг за зовнішнім виглядом і звичайно узгоджують покупки з дітьми. Пропонуємо парки і курточки для дівчаток на будь-який смак придбати в магазині "Детки Непоседки". В каталозі онлайн торгової точки представлений великий асортимент продукції.

Яким має бути верхній одяг для дівчинки

Куртки, пальто і пуховики для дівчаток практично повторюють дорослу моду. Вони можуть бути лаконічними, спортивними, класичними, виконаними в романтичному стилі з аплікаціями, вишивками. Вибираючи конкретний фасон, потрібно враховувати насамперед комфорт при пересуванні. Рухливим дівчаткам важливо, щоб предмет гардероба не стягув, не заважав активним іграм.

Довжина рукава повинна закривати руку стиснуту в кулак. Так з'явиться впевненість, що дівчинка не виросте за сезон з одягу. Непогано, якщо парка або куртка мають регулювання розміру. Не менш важлива довжина куртки. Одяг для холодної пори року повинна прикривати стегна, можна вибирати моделі до колін. У цьому випадку батьки будуть впевнені, що дитина не замерзне. Утепленним паркам, пуховикам і курткам не завадить комір стійка, він захистить від вітру.

Матеріал виготовлення

Верхній одяг шиють з різних матеріалів. Найпоширенішим вважається поліестер. Куртки і пуховики з нього не пропускають воду, добре захищають від вітру. У них тепло і комфортно. Поліестер легкий матеріал, відповідно вироби з нього будуть практично невагомими. Крім цього верхній одяг виготовляють з таких тканин:

  • мембрана - відрізняється водовідштовхувальними, вітрозахисними властивостями. Мембрана пропускає повітря, а значить парникового ефекту не вийде. Дитина буде відчувати себе дуже комфортно;
  • поліамід - легка, міцна, довговічна синтетична тканина. Вироби з поліаміду швидко сохнуть після прання. Найчастіше з нього шиють куртки, комбінезони, куртки;
  • бавовна - натуральний матеріал. Має благородну матову поверхню. З нього шиють легкі курточки для теплої осені, пізньої весни.

Якщо ви вирішуєте питання, де придбати стильний, якісний верхній одяг для дівчинки, то обов'язково відвідайте інтернет-магазин "Детки Непоседки". Тут ви знайдете все необхідне, причому за привабливими цінами.

коментар / Reply From